gratis werksokken, 1 per bestelling

Redbrick Pulse Boot Black S7S werklaarzen
Jouw tenen gun je toch ook de beste bescherming? Met deze Redbrick Pulse Boot werklaarzen zijn je tenen goed beschermd als je kiest voor de stoere Redbrick Pulse Boot zwarte werklaars. Deze S7S werklaars is een echte krachtpatser. Voorzien van stoere details en uiteraard hartstikke veilig. Want je wil op toffe schoenen lopen zonder in te leveren op het beschermende vermogen. Dat is bij dit model gelukt: op deze moderne laars wil je gezien worden. 

Voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis!
Of kom passen in onze winkel.

 

Waterproof Redbrick Pulse Boot Black S7S veiligheidslaarzen
De Pulse Boot Brown S7S uit de Redbrick collectie is waterproof, heeft een robuuste zool en een slijtvaste overneus. De aluminium bescherm neus biedt uitstekende bescherming tegen impact van bovenaf. De metaal vrije anti-perforatie zool is bovendien getest op een aangescherpte norm en beschermt nog beter tegen het binnendringen van kleine scherpe voorwerpen! Je kan dus echt tegen een stootje als je op deze laarzen aan het werk gaat. Wat je werkdag ook brengt, deze laarzen kunnen het aan.
Deze Redbrick Pulse Boot Black S7S veiligheidslaars voldoet aan de nieuwe EN ISO 20345:2022 norm voor veiligheidsschoenen.

Eigenschappen Redbrick Pulse Boot Black
- Waterproof
- Robuuste zool
- Slijtvaste overneus
- Aluminium bescherm neus
- Metaal vrij
- S7S

 

Selecteer hier de gewenste uitvoering:
Maat:
Uitvoering:

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

Schrijf als eerste een beoordeling Beoordeling schrijven
  • Uw winkelwagen
    is leeg

Fabrikant