Showroom Boxtel

Werkschoenen winkel

Vanaf november 2020 zijn wij verhuisd naar een nieuwbouwpand in Boxtel. Dit pand bestaat uit kantoor, magazijn en een ruime showroom met een zeer uitgebreid assortiment.
Wij leveren onze producten doorgaans direct uit voorraad in ons magazijn, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op de levering van uw order. Ook kunt u langskomen in de showroom. Hier kunt u de meeste modellen werkschoenen en -laarzen bekijken, passen, vergelijken en kopen.

Kom langs in onze gloednieuwe showroom in Boxtel! We hebben hier diverse modellen veiligheidsschoenen, werkkleding en PBM's.
Twijfelt u bijvoorbeeld over welke maat veiligheidsschoenen of -laarzen u nodig heeft? U bent welkom om deze te komen passen. Ook kunnen wij u hier advies geven over welke werkschoenen nodig zijn bij diverse werkzaamheden. 

LET OP:  Voorkom teleurstellingen, niet álle producten die op onze website staan, zijn aanwezig in onze showroom. Onze winkel is vooral gericht op de verkoop van werkschoenen en -laarzen. Wij hebben bijvoorbeeld een ruim assortiment Grisport werkschoenen, Redbrick werkschoenen en Jallatte werklaarzen
Voor overige producten, neem dan altijd van te voren contact met ons op, of het gewenste artikel voorradig is in de winkel. Wanneer gewenst kunnen wij bij tijdige kennisgeving van uw bezoek er dan wel voor zorgen dat het gewenste product te bezichtigen is.   

Naast het feit dat u langs kunt komen in onze showroom, kunt u natuurlijk ook gewoon online blijven bestellen! Met een ruim assortiment op voorraad bent u verzekerd van een snelle levering.


Openingstijden Showroom
Maandag t/m vrijdag : 08.30u tot 16.30u.
Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

In de winkel is alléén pinnen mogelijk. U kunt hier dus niet contant betalen!


Adresgegevens
Van Salmstraat 23
5281 RP Boxtel 


Contactgegevens
Heeft u vragen over uw order, levertijd, factuur of retour? Neem dan contact met ons op, liefst via email, o.v.v. uw ordernummer of postcode. Zowel binnen als buiten kantoortijden beantwoorden wij uw vraag binnen een paar uur.
E | info@beschermdwerken.nl
T | +31 (0) 411 - 76 35 70


Showroom